Zowel in als buiten de keuken werken wij graag samen met anderen. Op deze pagina kun je een aantal van onze ‘friends’ een beetje leren kennen. Bij de extra producten verkopen we ook nog een aantal producten of klik hier door naar hun eigen website.
Zowel in als buiten de keuken werken wij graag samen met anderen. Op deze pagina kun je een aantal van onze ‘friends’ een beetje leren kennen. Bij de extra producten verkopen we ook nog een aantal producten of klik hier door naar hun eigen website.
Frozen Dough balls die je thuis af kunt bakken tot mega lekkere Cookies. Handig om altijd wat Dynamite stash in je vriezer te hebben. Komt er iemand onverwachts langs, heb je binnen een mum van tijd een super vers lekker warm Cookie waar je je visite heel blij mee maakt. Ennn het is ook heel lekker te gebruiken als toetje. Afbakken, bolletje ijs erbij en klaar is je Dynamite Dessert.
Tijdens de pop up verkopen we ook afgebakken cookies: crunchy van buiten en chewy van binnen. Nom nom…
Lisa van Mansvelt maakt handgemaakte tassen en klein lederwaren van upcycled leer in haar atelier bij Garage Royal in Arnhem. Daar verkoopt zij naast haar eigengemaakte producten nog veel meer moois, van ambachtelijk gemaakt keramiek, glaswerk uit Marokko, kleurrijke handgemaakte armbanden uit Mali, kruidenthee van Wilder Land tot de fijnste keukenmessen van Opinel. Tijdens de pop up vind je allerlei moois van haar (hand).
Zoet van Evelien & Mischa
Evelien en Mischa werken bij respectievelijk Alledagenlekker Arnhem en Amsterdam. Naast dat ze heerlijk kunnen koken, kunnen ze alle twee fantastisch bakken. En dat gaan zij tijdens de pop up doen; heel veel lekkers, van bananenbrood tot financiers.
Sambal Jan
‘Sambal Jan’ wordt gemaakt van een afgeleid recept van ‘Sambal Wim’. Mijn vader Wim is geboren en getogen in voormalig Nederlands Indië en heeft de Indische keuken letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. Bij ons thuis maakte hij vroeger ‘Sambal Wim’ en heeft dat recept aan mij doorgegeven. In de loop der jaren is daaruit de huidige ‘Sambal Jan’ ontstaan.
Fermenkaatje – Kaatje Tiedemann
Onlangs heb ik een intensieve kookopleiding van drie maanden afgerond aan de Ballymaloe Cookery School in Ierland. Tijdens de opleiding is mijn interesse voor fermentatie begonnen. Tijdens de pop up verkoop ik twee verfrissende, gefermenteerde drankjes: waterkefir en kombucha.
Ca’s granola
Ca is franchisenemer voor Alledagenlekker in Hilversum en daarnaast maakt ze de lekkerste granola op basis van havervlokken en heel veel noten. De granola is altijd te koop bij Alledagenlekker, voor de pop up maakt zij wat extra’s en kun je haar ook zelf treffen.
Haye’s zuurdesembrood
Haye is franchisenemer in Maarn en daarnaast bakt zij geweldig zuurdesembrood. Tijdens de pop up kun je haar ontmoeten en het brood kopen.
Olijfolie rechtstreeks uit Sicilië!
Mijn naam is Rhiannon en twee jaar geleden besloot ik samen met mijn man Taco de biologische olijfolie te gaan verkopen die we produceren op onze boerderij in de heuvels net buiten Noto in het zuidoosten van Sicilië.
Pantanello olijfolie is levendig groen met een geurige, evenwichtige en frisse smaak.
Tijdens het eerste lustrum van Alledagenlekker wordt de Pop-up opgefleurd door Reflower. Blijvende bloemen uit de duurzame bloemenbieb.
Reflower is het abonnement op kunstbloemen. Wij verhuren zijden bloemen in een vaas. Het abonnement op blijvende bloemen is geschikt voor thuis of op kantoor, in de horeca, winkel of wachtkamer. We bezorgen de bloemen op afspraak in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Eenmalig huren? Dat kan natuurlijk ook.
Blijvende bloemen, echte kunst!
Tijdens de pop up zijn er, naast de soep die wij maken van groenten van de Lindenhoff, ook een aantal andere lekkere producten te koop. Zoals het heerlijk zachte en romige kaasje Fransje en de boter van de Lindenhoff.