15-minutentiramisù met advocaat 

Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en zet opzij.  

Meng de koffie met de amandellikeur in een ondiep schaaltje of diep bord en doop 2 savoiardi in het koffiemengsel. Leg naast elkaar op een platte schaal.  

Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom en poedersuiker tot een dikke, romige crème. Schep de helft van de crème op de savoiardi en lepel er wat advocaat over. 

Doop de andere savoiardi in het koffiemengsel en leg ze op de advocaat. Schep de rest van de crème en de advocaat erover en garneer met amandelschaafsel 

Dit heb je nodig

1 eetlepel amandelschaafsel 

50 ml espresso 

2 el amandellikeur 

4 savoiardi 

125 gram mascarpone 

50 ml slagroom 

1 el poedersuiker + extra om te bestrooien 

50 ml advocaat 

Kant-en-klaar

Momenteel verkopen we deze lekkernij niet kant-en-klaar.

Tags