Hanna Kookt in Amsterdam

In 1998 heb ik van mijn hobby m’n werk gemaakt en ben ik Hanna’s keuken begonnen. Na 5 jaar is dit uitgegroeid tot Hanneke en Wendy, koken op locatie. Vervolgens ben ik met m’n gezin naar het buitenland verhuisd en heb respectievelijk in Congo en Maleisië gewoond. Ook hier heb ik me veel met eten bezig gehouden. Van het geven van kooklessen, het organiseren van table d’hôtes, tot de eindredactie van een kookboek met recepten van vluchtelingen. In 2015 zijn we teruggekomen in Amsterdam en het bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan, dus houd ik me hier ook weer met eten bezig. In mei 2019 ben ik Alledagenlekker Amsterdam begonnen. Mijn wens om samen met mijn zusje ‘Mir’ onze passie voor eten te delen is eindelijk in vervulling gegaan.

Mir Kookt in Arnhem

In 2018 heb ik het kantoor definitief verruild voor de keuken en is Alledagenlekker begonnen in Arnhem. Tot die tijd heb ik gewerkt als beeld- en eindredacteur voor diverse media en opdrachtgevers. In 2010 ben ik naast mijn werk begonnen met een kookblog en als thuiskok. Daarnaast heb ik table d’hôtes georganiseerd en kooklessen gegeven. Eten delen en mensen inspireren, dat maakt mij gelukkig. Geïnspireerd worden vind ik ook belangrijk. Daarvoor heb ik regelmatig cursussen gevolgd, maar ik word toch het meest geïnspireerd door mijn zus ‘Hanna’ en daarom is het zo fijn om samen te werken aan Alledagenlekker.

Maat Kookt in Den Haag

Na mijn eindexamen heb ik in Londen de kookopleiding Prue Leith gedaan en de liefde voor koken is sindsdien altijd gebleven. Naast mijn baan als Engels docent op een Amsterdamse middelbare school heb ik altijd veel gekookt.
Na 13 jaar in het buitenland gewoond te hebben, zijn wij in de zomer van 2021 teruggekomen naar Nederland en kreeg ik de kans om voor Alledagenlekker te gaan koken in Den Haag. Ik vind het fantastisch om mij nu ongestoord op koken te kunnen richten.

Ca Kookt in Hilversum

De Afgelopen jaren was ik druk met het uitvoeren van grote events en in mijn vrije tijd las ik kookboeken, keek naar alle kookprogramma’s om vervolgens de lekkerste gerechten voor vrienden en familie op tafel te zetten. Hoe leuk om nu van mijn hobby mijn werk te maken en mensen in Hilversum blij te maken met lekker eten. En ik mag ook nog eens met de leukste zusjes werken!

Leonie Kookt in Laren

Koken is voor mij een passie, maar vooral een moment van ontspanning. Na een kookopleiding in Londen, heb ik gekookt in het buitenland, gecaterd en jarenlang kookles gegeven. In mijn moestuin verbouw ik groenten, waar ik maandenlang van kan eten en kan experimenteren. Voor mij is eten een moment van gezelligheid en samenzijn. Ik verheug me erop mensen in mijn omgeving ook te kunnen laten meegenieten van lekker eten!

Bel Kookt in Zeist

Koken, nieuwe recepten uitproberen, kookboeken doorbladeren, eindeloos in de keuken staan om vervolgens familie en vrienden te laten genieten van mijn creaties, is iets waar ik heel gelukkig van word. Na mijn studie Communicatie Wetenschappen ben ik gaan werken in de Online Marketing. In 2015 ben ik met mijn man en drie kinderen naar Montreal, Canada verhuisd waar ik me vooral gericht heb op mijn gezin en het ontdekken van het Canadese leven. De afgelopen jaren ben ik op zoek geweest naar hoe ik mijn passie voor koken en het sociale aspect van eten met elkaar kon verbinden. En toen…. kwam Alledagenlekker op mijn pad! Ik verheug mij erop om vanaf nu mijn buurtgenoten ook mee te laten genieten van alle heerlijke gerechten.