Winkel
Resultaat 1–16 van de 176 resultaten wordt getoond
-
6-groentenragu
€8,25De beste pastasaus om genoeg groenten te eten of bij de kinderen ongemerkt naar binnen te krijgen. Met pasta lukt dat meestal wel en zeker in combinatie met deze zoetige tomatensaus boordevol verse groenten en tijm. Extra lekker met geraspte (Parmezaanse) kaas.
-
Aardappel-preisoep
€4,00Hartverwarmende soep van aardappel, prei en verse peterselie. Je kunt er ook een feestmaal van maken door er wat crème fraîche en (rook)worst, uitgebakken spekjes of gerookte zalm aan toe te voegen. De soep is vegetarisch. Lekker tot 6 december.
-
Aardappelsalade met venkel
€9,50Frisse aardappelsalade met venkel, doperwten, rode ui, kappertje, verse peterselie en dragon. Daarbij gemarineerde kippendij, lekker brood en hummus van gerookte makreel.
-
Albondigas met chorizo en amandel
€10,75Spaans gekruide gehaktballetjes in een tomatensaus met chorizo. Erbij gele rijst en frisse kropsla.
-
Alles-komt-goed-wortelsoep
€4,00Smaakvolle wortelsoep met versgeperst sinaasappelsap voor extra smaak en vitaminen. Deze soep geeft je weerstand een goeie boost en dat is halverwege januari geen overbodige luxe! Lekker tot 31 januari.
-
Aspergesoep
€5,25Ze zijn er weer! Het witte goud… En wij maken er vloeibaar goud van! Lekker bij de lunch, tussendoor of vooraf.
-
Aubergine curry
€10,75Vegetarische curry van aubergines gestoofd in een pittige saus. Erbij rijst met sperziebonen en doperwten en raita: een frisse yoghurtdip.
-
Bananenbrood
€9,35Homemade bananenbrood van havermout, amandelmeel, bananen, noten en cranberries. Zonder toegevoegde suiker.
-
Bierketchup
€4,50Ketchup op basis van Pale Ale, de alcohol is vervlogen maar de smaak blijft!
-
Blanquette de veau
€6,50Kalfsstoof met onder andere wortel, zilverui en champignons in een romige saus. Heerlijk met rijst en bospeentjes, in een pasteitje of met goed brood en salade. Lekker tot 25 april.
-
Bloemkoolcurry
€6,50Milde gele curry met paprika, kikkererwten en geroosterde bloemkool.
-
Boeuf en daube
€10,75Klassiek Frans gerecht van rundvlees gestoofd in rode wijn en tomaten, met venkelzaad, sinaasappelschil en gerookt spek. Met knolsederij-aardappelpuree en Romaine sla.
-
Bonen op toast
€9,50Witte bonen in een smaakvolle tomatensaus met rozemarijn en chili-olie, op toast van desembrood met Parmezaanse kaas. Erbij gebakken gemsla met walnoten.
-
Bonenstoof met prei en paddenstoelen
€10,75Vegetarische stoof van witte bonen met prei, bleekselderij en paddenstoelen in een saus van rode wijn en tomaat. Erbij lekker brood en Romaine sla.
-
Bulgur met tomaat, aubergine en citroenyoghurt
€9,50Geroosterde aubergine, gekarameliseerde uien, zoete cherrytomaatjes en bulgur; een tarwe met een nootachtige smaak. Erbij een frisse citroenyoghurt met munt. Rundergehaktballetjes zijn bij dit gerecht los te bestellen bij de extra producten.
Of Pasta Cardinale, ook te bestellen bij de extra producten.
-
Bulgur-spinazie pilaf met labneh en pittige geroosterde tomaten
€10,75Een Turks gerecht met verschillende smaken en texturen: nootachtige bulgur, warme zoete tomaten, frisse labneh, kaneeluien en spinazie.